horizontal_rule

Materialen

Bij ons druk je je favoriete foto af op luxe karton of op wit gecoat aluminium, ook wel 'dibond'. Karton en dibond hebben beide een prachtige uitstraling en kan vanwege de stevigheid uiteraard los staan.

Luxe karton

Een afdruk op luxe karton vinden wij zelf erg mooi. Door het natuurlijke materiaal zijn de prijzen relatief laag. Het karton is meer dan een centimeter dik, wat er met z'n stevige structuur voor zorgt dat een print op karton ook rechtop staan zonder door te buigen.

Het materiaal bestaat uit een honingraat karton structuur met aan de achterzijde en voorzijde een witte laag waarop de print helder uitkomt. Op de achterzijde zijn twee plakstrips aanwezig, waardoor je de print eenvoudig op kunt hangen. De printkwaliteit is goed. De uiteindelijke scherpte hangt uiteraard ook af van de kwaliteit van jouw foto.

Kartonnen afdrukken worden beschermend verstuurd, met stoothoeken tegen beschadiging. We hebben hier meer informatie over hoe je karton het beste op kunt hangen.

Bestel een afdruk op karton!

Wit gecoat aluminium

Het wit gecoate aluminium (het zogenaamde 'dibond') is een hoogwaardig product met uistekende printkwaliteit. Ook is het materiaal UV- en waterbestendig. De prijzen zijn daardoor wel een stuk hoger dan dat van karton.

Let op: karton is een stuk milieuvriendelijker dan dibond. Als je dus karton kunt gebruiken in plaats van het aluminium, dan bevelen we dat zeker aan.

Het dibond materiaal bestaat uit een dunne schuim middenlaag van een paar millimeter met daarbovenop aan de achterzijde en voorzijde een wit gecoate aluminium laag waarop de print erg mooi uitkomt. Op de achterzijde zijn net als bij het karton twee plakstrips aanwezig, waardoor je het aluminium eenvoudig op kunt hangen. De printkwaliteit is uitstekend, waarbij ook de kleinste details nog zichtbaar zijn. Extra mooi is dat de inkt voelbaar op het aluminium aanwezig is: de inkt wordt immers niet in het aluminium 'gezogen' maar hecht aan het oppervlakte.

Dibond afdrukken worden op dezelfde manier verstuurd als karton: dus in een stevige doos, met stoothoeken tegen beschadiging. We hebben hier meer informatie over hoe je dibond het beste op kunt hangen.

Bestel een afdruk op aluminium!

Luxe fotopapier

Deze afdrukken worden gemaakt op hoogwaardig glossy fotopapier. Wij bieden afdrukken op groot formaat, tot wel een meter bij een meter groot!

De printkwaliteit is uitstekend, waarbij ook de kleinste details nog zichtbaar zijn. De uiteindelijke scherpte hangt uiteraard ook af van de kwaliteit van jouw foto. Zorg dus dat je een grote en scherpe foto gebruikt!

Afdrukken op fotopapier worden verstuurd in een koker of doos. We hebben hier meer informatie over hoe je fotopapier het beste op kunt hangen.

Bestel een afdruk op fotopapier!